Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Somavedic ünnepli 13. évfordulóját! Szerezzen 13% kedvezményt minden termékre a BDAY13 kóddal! Tekintse meg termékeinket.

Az ügyfelek ellenőrzött értékelései

Jonáš Nedvěd

5

A profi sportolók – akik a legnagyobb sikereket célozzák meg – minden rendelkezésre álló módszert felhasználnak az edzés során. Én, egyik ilyen módszerként a Somavedic-et használom.

Harmony

Olvass tovább

Roman Pavlíček

5

Rengeteg információ áll rendelkezésre a Somavedic-ről, így a legtöbben valószínűleg tudják, hogy bár a hatások általában pozitívak az emberekre nézve, ugyanakkor individuálisak is, és gyakran nehéz racionálisan megmagyarázni és leírni őket.

Uran

Olvass tovább

Michaela Malcherová

5

Körülbelül háromnegyed éve van meg a Somavedic. Akkor vettem, amikor gyakran szenvedtem szorongástól, nem tudtam ellazulni és nehezen aludtam. Még csak rövid ideje éltem az új panellakásomban, de nem éreztem jól magam. Ráadásul valahányszor bekapcsoltam a telefonomat, legalább hat másik Wi-Fi hálózatra csatlakozást ajánlott fel, amelyek a lakásomon keresztül áramlottak.

Uran

Olvass tovább

Martin Topič

5

A Somavedic-ről akkor hallottam először, amikor találkoztam több éve nem látott régi barátommal Michallal, mivel a családjával Kanadába költözött. Sok érdekes dolgot mesélt nekem, többek között a Somavedic-ről is. Egyszerre találtam érdekesnek és furcsának, és egy idő után már nem is gondolkodtam rajta.

Uran Sky

Olvass tovább

Ivan Myslikovjan

5

A Somavedic „Medic Uran” 13 hónapja van nálam. Aktív zenész vagyok és sokat utazom a világban. Bár gyönyörű, de egyben nagyon megterhelő munka. Az utóbbi időben különböző kellemetlen fájdalmakat éreztem a lábam felszínén, az ízületeimben, rosszul aludtam és fáradékony voltam.

Uran Harmony

Olvass tovább

Teal Swan (USA)

5

„Globálisan elismert természetfeletti érzékeléssel és különleges képességekkel megáldott spirituális vezetőként állandóan csalódom az „energiaeszközök” reklámjaiban, hiszen ezek a placebo hatáson kívül semmire sem képesek.

Amber

Olvass tovább

Ondra Loučím

5

A Somavedic „készülék” már évekkel ezelőtt megtetszett. A környezetem minden sarkából érkező egyre több ajánlással csak idő kérdése volt, hogy én is beszerezzem a sajátomat. Mivel azonban az elmúlt években Balin éltem, várnom kellett, amíg Csehországba látogatok. Erre 2019 nyarán került sor.

Uran

Olvass tovább

Lenka Vostřelová

5

Öt hónappal ezelőtt kimerült, kiegyensúlyozatlan és életöröm nélküli voltam. Ezért úgy döntöttem, hogy megvásárolom a Somavedic Medic Urant. A bekapcsolását követően csodálatos energiát, bizsergést éreztem a végtagjaimban és a harmadik szememben.

Uran Ruby Cobalt

Olvass tovább

Iveta Strnadová

5

Örömmel éltem a lehetőséggel, hogy megoszthatom tapasztalataimat a Somavedic-kel. Miután 2 hónappal ezelőtt kicsomagoltam a Somavedic Urant a gondosan becsomagolt csomagjából, azonnal háztartásunk tagjává vált. Kezdetben erős, mégis kellemes kisugárzását érzékeltük.

Uran

Olvass tovább

Alejandro a rodina (USA)

5

Nemrég kezdtem használni a Somavedic-et, és észrevettem, hogy mennyire különbözik az otthonom, az autóm és az irodám egymástól. Arra használom, hogy harmonizáljam a tiszta vizünk textúráját, és hogy enyhítsem a szomszédságunkban lévő wifi adók és mobiltelefon antennák okozta stresszt.

Uran

Olvass tovább

Gustav Bláha

5

Minden Somavedic fantasztikus. Nemcsak azért, amiért készültek, hanem mert a fejünkre is hatnak. Ami manapság történik, valóban megterhelő, de ezek a varázslatos fényű srácok (a Cobalt, a Ruby és az Amber) valószínűleg egyenesbe hozták a gondolkodásunkat.

Amber Ruby Cobalt

Olvass tovább

Katarina Kiktova (UK)

5

Zseniális termék, különösen, ha a városban él. Már majdnem két éve használom a Medic Uran-t, és nagyon kellemesen meglepett az ereje és a hatása. Londonban élek, és úgy érzem, hogy egy érzékenyebb ember számára lehetetlen itt egészségesen működni Somavedic nélkül.

Uran

Olvass tovább

Jana Kuníková

5

„Uránusz” (Uran modell) körülbelül egy éve van nálunk, ő volt a hosszú távú álmom és azonnali szerelem első látásra. Nekem ez nem egy eszköz, sokkal inkább egy lénynek érzem, aki olvas bennem és szavak nélkül kommunikálok vele. Amióta megosztja velünk a teret, a gyerekeim és én is imádjuk a vizet: csodálatos lett az íze.

Uran

Olvass tovább

Daniela Jasanská

5

A Somavedic Medic Uran készüléket tavaly augusztusban vásároltam. Volt egy ideiglenes helye az üres szobában, ahová költöztünk. Kellemes békét és boldogságot éreztem, amikor először bekapcsoltam.

Uran

Olvass tovább

Silvia Tordova

5

Az első somavedic-et egy nagyon jó barátom ajánlotta nekem, és a mai napig nem bántam meg, hogy ebbe a dologba fektettem nemcsak a saját egészségem, de az egész családom egészsége érdekében. Miután megjelent a Rubín és a Kobalt, és több információt olvastam róluk, a cél egyértelművé vált. Akarom őket, mindkettőt!

Sky Cobalt Ruby

Olvass tovább

Anna Kollarikova

5

Sziasztok! Még csak 3 hete van nálam Somavedic Uran, édesanyámnak vettem, aki egyre idősebb, és különböző betegségekben szenved. Nagyon örülök, hogy az első naptól kezdve csak somavedic-kel kezelt vizet issza :).

Uran

Olvass tovább

Jarmila Šťastná

5

Csak kiváló élményekről számolhatok be. Nagyszerűen alszom, az otthonom mentes a vírusoktól, a baktériumoktól és a penésztől. A virágok erőteljesen nőnek és nyílnak. A pókok búcsút intettek nekünk. Az ismerőseim szeretnék kölcsönkérni az URAN ufót, így mindig ajánlom nekik az Önök honlapját.

Uran

Olvass tovább

Lenka Hejtmankova

5

5 évvel ezelőtt a Harmony kezdte el új utamat a tudatos élet felé. A Harmony megvásárlásának fő oka az elektroszmog és a geopatogén zónák voltak, mert még otthon sem éreztem jól magam és mindig kimerült voltam...

Uran Harmony

Olvass tovább

Jana Petríková

5

2018. szeptember 24-én érkezett hozzánk ez a gyönyörű zöld Medic Uran. Már 20 hónapja velünk van otthon. Eredetileg az interneten kerestem egy olyan készüléket, ami megszünteti a geopatogén zónákat a házunkban. Már évek óta tudunk róluk, de egészségügyi problémákat is okoztak nekünk.

Uran

Olvass tovább

Mária Mandyčevská

5

A múltban problémáim voltak a gerincemmel, a pajzsmirigyemmel, az alvással és a belső feszültséggel. Három éve van URAN-om. Ezalatt nem volt komolyabb egészségügyi problémám (a pajzsmirigy továbbra sem működik, de nem is okoz gondot). Néhányszor használtam már módosított vizet, amikor fáradt voltam vagy nehéz volt a gyomrom.

Uran

Olvass tovább

Růžena Wolfová

5

Körülbelül három hónapja van otthon egy háziállatunk. Az elején tisztító hatású volt, nem volt szörnyűség, de számítaniuk kell a megtisztulásra, és jobb, ha nem utaznak, és a WC közelében tartózkodnak. Nevetnem kellett, hogy még a barátomnak is, aki nem hisz benne, voltak tisztulási tünetei. Itt győződhettem meg róla, hogy működik és nem csak szuggesztió.

Uran

Olvass tovább

Svatava Hynčíková

5

A Somavedicet a fiam szobájába tettem, mert ott van a Wi-Fi. A családunk minden tagjára hatással van, még a kutyára is, aki szeret a Somavedic mellett aludni. Miután először bekapcsoltam néhány évvel ezelőtt, körülbelül két hónapig éreztem egy enyhe rezgést az egész testemben.

Harmony

Olvass tovább

Sibylle Gabriel (CH)

5

A mobilhálózatok megjelenésével az életminőségem nagymértékű romlásnak indult az elektromos érzékenység miatt. A wifi routerek megjelenésével mindez tovább romlott. Tanárként dolgoztam és továbbképeztem magam a főiskolán, és mint tudjuk, rengeteg antennát telepítettek az iskolaépületekre, könyvtárakra, idősotthonokra és kórházakra.

Amber

Olvass tovább

Sandra Winter (DE)

5

Azonnal bizsergető érzésem támadt a bőrömön, és érezhető volt a feszültség a levegőben. Három perccel később egy kis fájdalmat éreztem az arcom bal oldalán, ahol korábban egy gyökérkezelt fogamat tisztították és tömték be.

Uran

Olvass tovább

Melinda Asztalos (CA)

5

A Somavedic Rubín és Kobalt készüléket kiváló eredményekkel használtam ügyfeleimnél. A testem regenerációs technikáit az egyes készülékek kiegyensúlyozó energiájával kombinálom, így a vendégeim teste különböző módon és jobban is gyógyul.

Cobalt Ruby

Olvass tovább

Robert Leonard (CA)

5

Hogyan szabadulhatunk meg a szívritmuszavartól. Minden úgy történt, ahogy az alábbiakban leírom, és bár nyilvánvalóan nincsenek pontos statisztikai adataim, de még ez a számokkal nem alátámasztott álláspont is nagyon érdekes. 2018 júniusában volt egy műtétem, kétoldali pitvarfibrillációs abláció.

Uran

Olvass tovább

Jill King (USA)

5

Az egészségi állapotom nagyon rossz volt 2017-ben. 2019 májusában azt hittem, hogy a testemnek vége, és készen áll a halálra. Akkor már évek óta gyengítő fáradtságtól, egyfajta agyi ködösödéstől, szabálytalan szívritmuszavaroktól szenvedtem, amit az orvosok nem tudtak diagnosztizálni.

Uran

Olvass tovább

Redakce magazinu Paracelsus (DE)

5

A Paracelsus magazin 2019. évi 6. számában mutatta be a Somavedic társaság a tér, a test és a víz harmonizálására szolgáló termékeit. A Somavedic az ellenőrzött energiafelszabadítás szinergiája a legtisztább drágakövekkel és féldrágakövekkel, valamint a Föld legritkább és legnemesebb fémjeivel.

Amber

Olvass tovább

Lauren Fendrick (olympionička)

5

Ember, hát el sem hiszem: már hét hónapja, hogy Willa belépett az életünkbe! Sok minden megváltozott - nem gondoltam volna, hogy egy 3,5 kilós kisbaba ekkora hatással lehet arra, ahogy az időmet töltöm.

Amber

Olvass tovább

Sandra a Jirka Sedláčkovi

5

Csodálatos, nagyszerű, tökéletes, feltétlenül szükséges és nélkülözhetetlen társ minden háztartásban és az ember életében. Felesleges leírni és részletezni, hogy mennyire tökéletes, mert erről a készülékről esszéket tudnék írni.

Uran

Olvass tovább

Kane Bixby DC (USA)

5

Körülbelül 5 hete használom a Somavedic Green Ultra modellt az otthonomban. A feleségemmel a konyhába, a wifi-router közelébe helyeztük. Üdvözöljük a modern korban. Szükségünk van az internetre, de nem akarjuk, hogy megfőzzenek minket a mobiltelefonjaink, iPadjeink és laptopjaink elektromágneses mikrohullámú mezői.

Uran

Olvass tovább

Lucie Svoboda

5

A Somavedic Marcela és Martin bizalmának és nagylelkűségének köszönhetően került az életünkbe, akik már több éve dolgoznak a Somavedic-kel és terjesztik azt.

Uran

Olvass tovább

Glacia Rain (USA)

5

Szeretem a Medic Uranomat. Már teljesen tanácstalan voltam abban a kérdésben, hogy semlegesítsem a házamban lévő energiákat. A házunk magas geopatikus terhelésű területen van, és negatív Hartman és Curry hálók helyezkednek el szinte háromméterenként.

Uran

Olvass tovább

Marie Korčáková

5

A terápiás központ számára a Somavedic Medic Uran és a Somavedic Gold kombinációja viszi a pálmát. De számolni kell azzal is, hogy azt is felfedik, amit az ember nem szívesen lát. Megalkuvást nem tűrve tépik le a rózsaszínű szemüveget, és oszlatják el a naivitást, az ábrándokat.

Uran Gold

Olvass tovább

Zdeňka Pohlreich

5

Ebben a dualista valóságban vannak olyan dolgok, amelyek egyfajta támpontok az önmegvalósítás és a szeretet felé vezető úton. A Somavedic pont ilyen.

Sky

Olvass tovább

Alžběta Šorfová

5

A mi energiaigényes munkakörnyezetünkben több ilyen csodálatos segítőnk is van. Egyikük a Somavedic.

Somavedic

Olvass tovább

MUDr. Claudia Gregušová

5

Bár a hagyományos orvostudományt tanultam, de az alternatív gyógyászattal is foglalkozom. Célom a klasszikus és az alternatív orvoslás összekapcsolása és együttműködése. Ebben az együttműködésben nagy lehetőséget látok az orvostudomány további fejlődésére.

Sky Uran

Olvass tovább

Milan Vidlák

5

Amikor először hallottam Ivan Rybjansky cseh gyógyítótól és feltalálótól a Somavedic készülékről és annak figyelemre méltó hatásairól, nem is sejtettem, hogy hamarosan magam is megtapasztalhatom méregtelenítő erejét. Szó szerint...

Uran

Olvass tovább

Zuzana Novotná

5

Állandó stresszben élünk, a férjem élsportoló (Jiří Novotný jégkorongozó - a szerkesztő megjegyzése), már azt sem is tudom, hányszor költöztünk. Éltünk már az Egyesült Államokban, Oroszországban, Kazahsztánban...

Sky Uran

Olvass tovább
...