Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Iveta Strnadová véleménye a Somavedic Uran modellről

Örömmel éltem a lehetőséggel, hogy megoszthatom tapasztalataimat a Somavedic-ről. Miután 2 hónappal ezelőtt kicsomagoltam a Somavedic Urant a gondosan becsomagolt csomagjából, azonnal háztartásunk tagjává vált. Kezdetben erős, mégis kellemes kisugárzását érzékeltük. Szűrt csapvizet iszunk, így a vízzel teli pohár mellé tettük a Somavedic-et, és valóban a víz finom, sima, élettel teli lett, mintha kútból jött volna. Ma, 2 hónap elteltével egyetértünk abban, hogy a Somavedic sokat javított az alvásunkon.

Harmóniát és egyfajta tisztaságot érzékelünk a lakásban. Elég gyakran érzek egyfajta lágy, kellemes, tiszta illatot nemcsak a lakásban, hanem a textíliákból, sőt a bőrömről is. Van egy zseb Somavedic-em is, amit medálként hordok. Ő a kísérőnk, amikor elhagyjuk a házat. A Somavedic-nek köszönhetően nem kell aggódnunk semmilyen vírus, betegség vagy elektromágneses szmog miatt. Érezzük, hogy a Somavedic harmonizál és megvéd minket. Meggyőződésünk, hogy minél több ilyen csodálatos felfedezés és találmány születik, annál jobb lesz a világunk.

Köszönöm.

Iveta

Kapcsolódó modellek

 • Uran
  Normál ár
  €680
  Akciós ár
  €680
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  Az Uran cégünk zászlóshajója. Ez egy sokoldalú modell, amely képes kezelni a teret és a vizet gyakorlatilag bárhol. A tulajdonságai miatt nagyon gyorsan a legkelendőbb modellé vált.