Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Martin Topič véleménye a Medic Uran és a Medic modellekről

A Somavedic-ről akkor hallottam először, amikor találkoztam több éve nem látott régi barátommal Michallal, mivel a családjával Kanadába költözött. Sok érdekes dolgot mesélt nekem, többek között a Somavedic-ről is. Egyszerre találtam érdekesnek és furcsának, és egy idő után már nem is gondolkodtam rajta. Több mint egy év telt el a találkozás után, és egyszer csak eszembe jutott, hogy mesélt valamiről, ami lenyűgözött, és úgy éreztem, mintha valahogy vonzana. Többet akartam megtudni. Elolvastam néhány tanulmányt a Somavedic-ről, néhány beszámolót, és végül úgy döntöttem, hogy megrendelem a Medic Urant az otthonomba. Akkor még úgy éreztem, hogy mindenképpen megér egy próbát. Ráadásul lenyűgözött, mennyi helyen boldoggá teszi az embereket a világban, ráadásul egy cseh férfi találmánya!

Nem akarom leírni, hogy milyen nagyszerű hatással van az alvásra, az energiákra, a tér harmóniájára, a szervezet regenerálódására és az EMF és geopatogén zónák semlegesítő képességére, elvégre szinte minden hivatkozásban megemlítik, és csak megerősíteni tudom, hogy ez igaz. És mi mindenre képes a vízzel! Amiről írni szeretnék, hogy a Somavedic egyre több „fényt” hoz az életembe, nem csak események és történések formájában, hanem egészséges és szép gondolatok formájában is, amik ehhez kapcsolódnak. A gondolatok és ezek rezgései nagyon fontosak az életünkben, ezt már évek óta tudom, de a Somavedic valahogy felgyorsította ennek az alapvető igazságnak a mély tudatosítását. Napról napra látom, hogy a spirituális utam tágul egyfajta mélyebb megértés irányába. Ebből természetesen más új és szép dolgok vagy helyzetek is adódnak az életben. Ez a legjobb része számomra. Az ember legmélyére hatol. Egy idő után úgy döntöttem, hogy több Medic-et szerzek az irodámba is, mert mindig közel akartam lenni a hatásaihoz és a védelméhez, hiszen a teljes bizalmamba zártam.

Visszatérve Michalhoz, csak nemrég fedeztem fel egy tényt. Miután elköltöztek és megvásárolták a Somavedic-et, annyira beleszeretett, hogy feleségével, Veronicával együtt felajánlotta, hogy segít a gyártónak terjeszkedni Észak-Amerikában. Állta a szavát. Egyetért velem, amikor azt mondom, hogy ez a legjobb technológiai „kütyü” a kvantumfizikában, amely többdimenziósan működik. Most már teljesen értelmet nyert, hogy Michal és Verus volt az, aki először ráirányították a figyelmemet. Mindannyian egy kvantum energiamezőhöz kapcsolódunk, még ezek a csodálatos fénylő kütyük is.

Aki osztozik ebben a magasabb princípiumban, azt megtalálja a Somavedic, ahogy engem is. Hiszem, hogy az idő múlásával egyre több ember lesz, mert amit csinál, az elképesztő.

Szívből köszönöm Rybjanski úrnak, Michalnak, Veronikának és az egész Somavedic csapatnak!

 

Martin Topič

Kapcsolódó modellek

 • Uran
  Normál ár
  €680
  Akciós ár
  €680
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  Az Uran cégünk zászlóshajója. Ez egy sokoldalú modell, amely képes kezelni a teret és a vizet gyakorlatilag bárhol. A tulajdonságai miatt nagyon gyorsan a legkelendőbb modellé vált.
 • Sky
  Normál ár
  €526
  Akciós ár
  €526
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  A Sky modell univerzálisan érvényesül olyan helyiségekben, ahol intenzívebb harmonizációra van szükség. Alkalmas nagyobb városok lakásaiba és családi házakba, kisebb irodákba stb.