Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Ondra Loučím véleménye a Medic Uran modellről

A Somavedic „készülék” már évekkel ezelőtt megtetszett. A környezetem minden sarkából érkező egyre több ajánlással csak idő kérdése volt, hogy én is beszerezzem a sajátomat. Mivel azonban az elmúlt években Balin éltem, várnom kellett, amíg Csehországba látogatok. Erre 2019 nyarán került sor.

Visszatérésem után szinte azonnal megvettem az Uran modellt, amely a családom meglátogatása után egész idő alatt velem volt, és harmonizálta a tereket is.

Leginkább a nővéremnél tartózkodtam, ahol a Somavedic hatása szinte azonnal érezhető volt, különösen a család minden tagjának alvásminőségében, beleértve a kétéves unokahúgomat is, talán nála volt a legszembetűnőbb a hatása. A nővérem barátai, akik úgy jöttek látogatóba, hogy fogalmuk sem volt a harmonizáló elem jelenlétéről, szintén dicsérték a békés légkört, amely „hirtelen” megjelent a házban. A nővérem ezt a hatást is a „Baliról visszatért megvilágosult tesó” jelenlétének tulajdonította, de biztos vagyok benne, hogy Somavedic is közreműködött ebben :)

A kifinomult csomagolásnak köszönhetően Somavedic minden baj nélkül megúszta a Balira vezető utat, a poggyászellenőrzés során azonban kíváncsiságot keltett :)

Balin egy Joglo nevű, jávai stílusú házban lakom. Ez a ház fából készült, és a tere két oldalról nyitott, tehát nincsenek falak. Ráadásul a teteje piramis alakú, így a tér energiája nagyon erős. A Somavedic bevonása után érezhetően stabilizálódnak az itteni energiák, amelyek addig a ház felépítése miatt gyakran nagyon kiszámíthatatlanok voltak. Olyan, mintha a Somavedic egy biztonságos aurát vonna a ház köré, helyettesítve a fizikai falakat, és megakadályozza az „energiahuzatot”.

Végül megtalálta a helyét a „healing space”-ben, ahol a kranioszakrális kezelésben segít nekem, és így nemcsak családtaggá, hanem a csapatom tagjává is vált :)

Nagyon köszönöm a csodálatos látnok Ivan Rybjansky-nak, akinek munkája nagy ajándék az egész társadalomnak, különösen napjainkban. Köszönöm továbbá Juraj Kocar barátomnak a tanácsát és támogatását a modellválasztásban :) Kétségtelen, hogy ez életem egyik legjobb befektetése.

Kapcsolódó modellek

 • Uran
  Normál ár
  €680
  Akciós ár
  €680
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  Az Uran cégünk zászlóshajója. Ez egy sokoldalú modell, amely képes kezelni a teret és a vizet gyakorlatilag bárhol. A tulajdonságai miatt nagyon gyorsan a legkelendőbb modellé vált.