Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Somavedic ünnepli 13. évfordulóját! Szerezzen 13% kedvezményt minden termékre a BDAY13 kóddal! Tekintse meg termékeinket.

Bizonyított pozitív hatás

Bizonyított pozitív hatás

1. A Somavedic csökkenti a krónikus gyulladást jelző hs-CRP biomarkerek szintjét

A Jinfiniti Precision Medicine 12 biomarkert tartalmazó AgingSOS™ tesztpanel segítségével 24 önkéntes vérmintáját elemezték. A szűrési adatok alapján (0. időpont) 12 személyt választottak ki az ezt követő vizsgálatban való részvételre. Tíz család és két házaspár kapott 10 darab Somavedic Uran (USA - Medic Green Ultra) készüléket. A készülékeket a résztvevők otthonában helyezték el. A készülékeknek való kitettség 2, 4 és 8 hete után minden egyes időpontban vérmintákat vettek, amelyeket aztán ugyanazokkal a biomarkerekkel elemeztek.

Kulcsfontosságú ismeretek

Graf

A biomarkerek átlaga és irányadó eltérése az egyes időpontokban. A 0. időpont az eszköznek való kitettség előtt van.

2. A Somavedic Amber készülékek hatásának mérése a levegő ionizációjára

A libereci Pytloun Grand Hotel Imperial szálloda terhelési környezetében 2020.12.15-én és 2021.1.18-án bekapcsolt Somavedic Amber készülékkel, illetve három héttel a Somavedic készülékek eltávolítása után (vagyis Somavedic készülék hatása nélkül) 2021.2.8-án végzett mérések azt mutatták, hogy ezek a készülékek növelik a levegő ionizációját. Az átlagos növekedés több mint kétszerese annak, mint amit a Somavedic készülékek nélkül mértek.

Kulcsfontosságú ismeretek

A negatív ionok mért koncentrációinak összehasonlítása az összes mérési ponton a Somavedic Medic Amber készülékkel és nélküle

A negatív ionok mért koncentrációinak összehasonlítása az összes mérési ponton a Somavedic Medic Amber készülékkel és nélküle

Minden mérési ponton magasabb átlagos negatív ionkoncentrációkat mértek az Amber készülékkel, mint nélküle.

Jelentést készítette: Ing. Jiří Landa, Ph.D.
Matematikai modellezéssel, különösen a radionuklidok környezetben való terjedésének és az emberre gyakorolt hatásuknak a modellezésével foglalkozik.

3. A mobiltelefon-sugárzás hatásának korlátozása

Az általánosan használt mobiltelefonok sugárhatásának értékelése a sejtregenerációra, a kötőszöveti fibroblasztok károsodásának gyógyulására és a funkcionális neutrofilek szuperoxid-anion gyök termelésére az oxidatív károsodás során. A Somavedic Amber csökkentheti a mobiltelefon-sugárzás sejtekre gyakorolt hatását.

A mobiltelefon-sugárzás hatásának korlátozása

Egy reprezentatív kísérlet eredményei azt mutatják, hogy a Somavedic Amber migráló és proliferáló hatást fejt ki a kötőszöveti sejtek fibroblasztrétegének nem sejtes térburkán.

  • Kék pontok = sugárzásnak nem kitett kontroll sejtek.
  • Zöld pontok = sugárzásnak kitett és az Amber készülékkel védett sejtek
  • Sárga pontok = sugárzásnak kitett és nem védett sejtek

Kulcsfontosságú ismeretek

A sejtregenerációt, a kötőszöveti sejtek fibroblasztok okozta károsodásának gyógyulását és az immunrendszer elsődleges védelmét jelentő funkcionális neutrofilek aktivitását a behatoló mikrobiológiai kórokozókkal szemben a mobiltelefonok jelentősen csökkentik. Az Amber készülék használatával a nemkívánatos hatások elnyomhatók. Mindkét vizsgálat eredményei alapján az Amber használata a mobiltelefon-sugárzás hatásainak csökkentésére ajánlható.

Az összes mérés átlagértékei szaggatott vonalakkal, a megfelelő színekkel jelennek meg. A védtelen helyzettel való közvetlen összehasonlításából nyilvánvaló az Amber készülék védő hatása a mobiltelefon-sugárzással szemben.

Mikroszkópos felvétel a sejtregenerációról vagy a sérülések gyógyulásáról 16 óra elteltével, illetve a kötőszöveti fibroblasztok migrációjáról és proliferációjáról.

  • (A) nem exponált kontroll tenyészet
  • (B) mobiltelefon-sugárzásnak kitett tenyészet védelem nélkül
  • (C) mobiltelefon-sugárzásnak kitett tenyészet a Somavedic Amber eszközzel történő védelemmel.

Figyelje meg a sűrű sejtrétegben lévő nem sejtes tereket.

4. Pozitív hatások a szív- és érrendszerre és az idegrendszerre

Együttműködés egy intelligens terápiás eszköz kifejlesztésében a tudományos orvoslás megközelítésén belül. A nyugalmi, stressz- és alvási vérnyomás mérése.

Kulcsfontosságú ismeretek

A preklinikai kutatás elérte azokat a megállapításokat, amelyeket a Somavedic hatásának több éves megfigyelése alapján a gyártó és a felhasználók előre jeleztek. Az oksági megközelítés minden esetet függetlenül, statisztikai értékelés nélkül értékel.

Ikon - a szív- és érrendszerre gyakorolt pozitív hatás

A Somavedic pozitív hatással van a szív- és érrendszerre.
7 esetben csökken a magas vérnyomás (7 esetben), 12 esetben nő az alacsony vérnyomás.

Ikon - alacsony vérnyomás

A Somavedic pozitív hatással van az idegrendszerre.
4 esetben rendkívül pozitív hatást mutattak ki a mentális jólétre.

Ikon - a mentális jólétre gyakorolt pozitív hatás

A Somavedic szinte általános pozitív hatását találták a személyek fizikai és mentális jóllétére.

Ikon - a fizikai és mentális jólétre gyakorolt pozitív hatás

Pozitív változások az alvás időtartamában és minőségében.

5. A szívritmus-ingadozás, a keringés és a belső egyensúly javulása

A Somavedic készülék és az emberi szervezetre gyakorolt védőhatásának vizsgálata (telefonok, Wi-Fi stb. okozta) elektromágneses sugárzás során a szívritmus ingadozásának mérésével, mint tesztdiagnosztikai módszerrel.

Kulcsfontosságú ismeretek

A Somavedic Sky, Uran, Amber és Traveler használata a tesztelt alanyok 80%-ánál bizonyítottan javította a szívritmus ingadozást. Jótékony hatással van a szívkeringésre is, és segít a vegetatív idegrendszernek fenntartani a belső egyensúlyt. A mérési eredmények azt mutatják, hogy a Somavedic pozitív hatása a használat hosszával növekszik.

Előtte

Szívritmus-variabilitás - a Somavedic használata előtt

Utána

Szívfrekvencia-variabilitás - a Somavedic használata után

6. A szedimentáció jelentős javulása

A Somavedic hatásának vizsgálata az EMF-terheléssel kapcsolatban a vörösvértestek sötétmező-elemzésével, alanyok 90 perces expozíciója a Somavedic mezőben.

Kulcsfontosságú ismeretek

A kezdeti vizsgálatban minden betegnél különböző stádiumú és diszregulációjú eritrocita-szedimentáció volt tapasztalható. A Somavedic készülékkel történő kezelés után minden betegnél jelentős javulás mutatkozott a szedimentációban, szubjektíven kipihentnek és jó állapotban érezték magukat.

Előtte

Az eritrociták szedimentációja a Somavedic készülék használata előtt

Utána

Az eritrociták szedimentációja a Somavedic készülék használata után

Nemzetközi Elektroszmogkutató Társaság IGEF

EMF elleni védelem

Az EMF vagy elektromágneses mezők ma már gyakorlatilag mindenhol jelen vannak - otthonainkban, iskoláinkban, munkahelyeinken.
A csatlakoztatott eszközök exponenciális növekedésével minden eddiginél fontosabb, hogy fokozott figyelmet fordítsunk minden hagyományos sugárzó technikai eszközre.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Strukturált víz

A strukturált (vagy hexagonális) víz a természetben és a sejtjeinkben található víz. Ez a víz biológiailag legkedvezőbb állapota. Sajnos, ahogy öregszünk, a strukturált víz elveszik az emberi szervezetből. A Somavedic készülék képes megváltoztatni a víz szerkezetét anélkül, hogy azzal érintkezne.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szabad gyökök

Az oxidatív stressz a szervezet szabad gyökök és antioxidánsok egyensúlyának felborulása, ami a sejtek és szövetek károsodását okozza. Számos tudományos bizonyíték bizonyítja, hogy a tartós oxidatív stressz számos krónikus állapot kialakulásához vezet. A Somavedic készülék megszünteti a nem kívánt felesleges szabad gyököket alvás közben.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A Somavedic készülék csökkenti a krónikus gyulladások szintjét a szervezetben

A Somavedic készülék csökkenti a krónikus gyulladást jelző hs-CRP biomarkerek szintjét.

A Somavedic készülék hatása a negatív ionok mennyiségére

A Somavedic Amber készülék hatásának mérése a levegő ionizációjára a libereci Pytloun Grand Hotel Imperial szállodában

A Somavedic készülék hatékonyságának preklinikai vizsgálata

Az eredmények pozitív hatást mutatnak a szív- és érrendszerre és az idegrendszerre, valamint az alvás minőségének és időtartamának javulására.

Nemzetközi Elektroszmogkutató Társaság IGEF

Jelentés a Somavedic készülék védőhatásának biofizikai vizsgálatáról elektromágneses frekvenciaexpozíció esetén

Kísérleti case-cohort epidemiológiai vizsgálat

Balneológiai Kutatóintézet

Fedezze fel modelljeinket

WEBÁRUHÁZ
Fedezze fel modelljeinket