Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Roman Pavlíček véleménye a Medic Uran modellről

Rengeteg információ áll rendelkezésre a Somavedic-ről, így a legtöbben valószínűleg tudják, hogy bár a hatások általában pozitívak az emberekre nézve, ugyanakkor individuálisak is, és gyakran nehéz racionálisan megmagyarázni és leírni őket.

Ezért megpróbálok legalább némi képet adni arról, hogy én konkrétan hogyan érzékelem ezt a „lényt”, és leírni néhány élményt és benyomást mind anyagi, mind spirituális szinten, ami talán egyesek számára kevésbé megfogható.

A Somavedic-et már úgy vettem meg, hogy tudtam, mire vállalkozom, és az intuíciómnak köszönhetően csak megerősítést nyert, hogy ez egy találat.

Ma már nem zavartak a rendszerváltás utáni korszak mintái, amikor szinte minden második termék átverés volt, ami biztosan nem működik, nagy bizalommal vettem meg a zöld szépséget. Nagyon jól tudtam, hogy senki sem tud cselekedni helyettem, még a somavedic sem, de azt tudtam, hogy nagy segítség lesz az utamon, hogy hatalmas lehetőségeivel segít nekem és a családomnak, és hogy a kliensekkel végzett terápiás munkámban is támaszt nyújt. Minden szó szerint beigazolódott, és mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nálam konkrétan nem voltak látható fizikai méregtelenítési tünetek, amit szerénytelenül részben a saját magamon végzett több éves tudatos munkámnak tulajdonítok, a már a használatának első napjától kezdve kényeztetni kezdett. Többek között rögtön a beszerzés után megmutatta nekem, hogy többet kellene pihennem és aludnom, és így is tettem. Az alvás elmélyült, és igazán kipihenten ébredek. Ami az elektroszmog negatív hatásának megszüntetését illeti, világossá tette számomra, hogy ezt is kiválóan kezeli, és néhány nap múlva már fizikailag is éreztem, hogy még akkor is, ha hosszasan dolgozom a számítógépen, a wifi routertől rövid távolságra, már nem könnyezik a szemem a monitor előtt, és a fejem sem egy méhkas. Szó szerint olyan, mintha egy újság lenne előttem és nem egy laptop.

Az ügyfeleimmel végzett terápiás ülések után a tér energetikai tisztítására, és önmagam mentális tisztítására korábban rengeteg plusz energiát fordítottam, ma azonban ott, ahol az URAN működik, már nincs erre szükség. Amikor közeledek felé, a 6. és 7. csakra rezegtetésével „köszönt”, amit nem tartok hihetetlennek a korábbi kapcsolódásomat tekintve, azt viszont kiváló bizonyítékként érzékelem, hogy ezek a rezgések felerősödtek amióta beszereztem ezt a készüléket. Nagyon jól működik a finomabb szinteken, és többek között világosan megmutatta nekem, hogy mit jelent a két félteke összekapcsolása. Amikor a gép közvetlen közelében meditálok, olyan, mintha valami erősítő lenne, ami még mélyebb érzéseket és észleléseket eredményez számomra.

Bár nem volt szükségem bizonyítékra, mégis folyamatosan megnyugtat a Somavedic, és állíthatom, hogy amit Rybjansky úr állít, az a puszta tényeken alapul! Személy szerint, más, szavakkal le nem írható érzések mellett, alkonyatkor szó szerint a saját szememmel látom a Somavedic energiaáramlást.

Az URAN-nal harmonizált vizet könnyebbnek, sokkal ízletesebbnek érzem. Kétségtelenül megerősödtem abban a tudatban, hogy a szervezet számára az így kezelt víz a legjobb, és teret ad a szervezet öngyógyító és méregtelenítő folyamatainak.

Végül mit is tehetnék még hozzá? A pénzemért egy igényes, gyönyörű, kézzel készített, lélekkel rendelkező készüléket kaptam, amelynek valódi értéke és lehetőségei messze meghaladják a vételárát !!!

Tisztelettel és legjobb kívánságokkal, Roman Pavlicek, gyógyító és terapeuta.

Kapcsolódó modellek

 • Uran
  Normál ár
  €680
  Akciós ár
  €680
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  Az Uran cégünk zászlóshajója. Ez egy sokoldalú modell, amely képes kezelni a teret és a vizet gyakorlatilag bárhol. A tulajdonságai miatt nagyon gyorsan a legkelendőbb modellé vált.