Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Katarina Kiktová véleménye a Medic Uran modellről

Zseniális termék, különösen, ha a városban él. Már majdnem két éve használom a Medic Uran-t, és nagyon kellemesen meglepett az ereje és a hatása. Londonban élek, és úgy érzem, hogy egy érzékenyebb ember számára lehetetlen itt egészségesen működni Somavedic nélkül. Egy évvel ezelőtt tettem egy kis kísérletet - elvittem az Uranomat Szlovákiába nyaralni - a szüleimnek tetszett, így rájuk bíztam.

Visszajöttem Londonba, kíváncsi voltam, érzem-e majd a Somavedic hiányát... A különbség óriási volt, mintha állandó zaj lett volna körülöttem, feszültség a levegőben - nehéz megfogalmazni ... de pár napon belül idegesebbnek, nyugtalanabbnak éreztem magam, nehezebben meditáltam, és nem volt könnyű elmélyülni a meditációban. Nem tudtam teljesen kikapcsolni; az a furcsa energetikai zaj mindenütt ott volt. Két-három héten belül a bőröm rosszabb lett, a hajam nem fénylett, rosszabbul aludtam, kevesebb energiám volt...

Így hát rendeltem még több Uránt, és minden elég gyorsan visszatért a normális kerékvágásba 'A harmónia helyreállt'. Az Önök termékei egyszerűen kis csodák! Annak ellenére, hogy nagyvárosban élek, a házam olyan, mint a béke, a nyugalom és a harmónia oázisa, hála Önöknek, ami rendkívül fontos nekem, mint kreatív embernek.

Nagyon hálás vagyok Önnek!

Kapcsolódó modellek

 • Uran
  Normál ár
  €680
  Akciós ár
  €680
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  Az Uran cégünk zászlóshajója. Ez egy sokoldalú modell, amely képes kezelni a teret és a vizet gyakorlatilag bárhol. A tulajdonságai miatt nagyon gyorsan a legkelendőbb modellé vált.