Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

FAQ

A Somavedic bekapcsolása után fáradt vagyok, és nem érzem jól magam. Mit tegyek?

Ennek gyakori oka az elégtelen ivás. Az ideális az, ha palackozott vizet veszünk (6 x 1,5 liter szénsavmentes víz), és minden reggel 6 órakor vagy felkelés után azonnal megiszunk 2-3 deci citromos vizet. A vízpalack maradékát aznap fogyassza el. A palackozott víz szintén ideális lesz a Somavedic-nél történő elhelyezéshez. A víz kiöblíti a megterhelést a szervezetből, és az általános méregtelenítési folyamat sokkal élvezetesebb és hatékonyabb lesz. Óvakodjon a kávétól, amely erősen dehidratáló hatású, és a kávé háromszorosát kell feltöltenie a szervezetének vízzel. Ha néhány nap elteltével az állapot nem javul, kérjük, forduljon hozzánk.

Állandóan bekapcsolt állapotban kell tartanom a Somavedic készüléket?

A maximális hatás elérése érdekében a készülék lehetőleg legyen mindig bekapcsolva. Az áramfogyasztás minimális - nem haladja meg a havi 0,5 kWh-t.

A Somavedic hatása eléri a szomszédokat, a készülék nem fogja őket szabad akaratuk ellenére befolyásolni?

Először is el kell gondolkodni azon, hogy mit is jelent valójában a „szabad akarat” kifejezés. A szabad akarat definíciója a következő: az ember azon képessége, hogy saját döntései alapján cselekedjen, amelyeket nem határoznak meg más (külső) tényezők. A kvantumfizika viszont azt mondja, hogy mindannyian egy kvantummező részei vagyunk. Ez a mező hordoz magában minden információt az idők kezdete óta. Ez egy olyan mező, ahol kölcsönhatásban lévő részecskék és energiák vesznek körül bennünket, amelyek végtelenül nagy távolságokon keresztül, nulla időkéséssel képesek információt átadni és megosztani. A kvantumfizikában az általunk ismert tér és idő nem létezik. Tehát minden mindennel kapcsolatban van, minden mindennel összefügg!

Ez az elmélet tehát egyértelművé teszi, hogy nincsenek véletlenek, és hogy minden mindig meghatározott okból történik. Ha tehát úgy döntünk, hogy otthonunkban elhelyezünk egy Somavedic készüléket, amely eléri a szomszédainkat, akkor egyértelmű, hogy ők is a hatósugarán belül lesznek.

A köveket ki lehet-e venni a készülékből, meg lehet-e tisztítani és fel lehet-e tölteni mondjuk a napon?

A köveket nem lehet kivenni, és erre nincs is szükség. Azáltal, hogy az elektromos hálózatra csatlakoznak, folyamatosan kapcsolatban vannak a talajjal, az eredeti természetes környezetükkel, és így az energiatisztítás és feltöltés automatikusan folyamatos.

Hogyan ismeri fel a készülék a szervezetben lévő hasznos baktériumokat a nem hasznosaktól?

Mindennek, ami létezik, meghatározott frekvenciája van, így a baktériumoknak is. Amikor egy meghatározott frekvenciát programozunk be a Somavedicbe, csak a meghatározott alacsony energiájú sugárzással rendelkező baktériumokat „veszi célba”, majd kiirtja azokat. Minden más baktériumra (más frekvenciákon) nem hat a készülék.

Az uránüveg nem káros az egészségre?

Az uránüveg gyártásáról kapott részletes adatok (az üveg mennyisége, a különböző tételek urántartalma és a különböző típusú üvegek felhasználási célja), valamint az Állami Nukleáris Biztonsági Intézet (SÚJB) által végzett vizsgálatok egyértelműen azt mutatják, hogy a Cseh Köztársaságban nem lépik túl az egyén és a társadalom védelmére vonatkozó jogszabályi kritériumokat az uránüveg használatának káros hatásaival szemben. A Somavedicu üveg házait a LASVIT AJETO glass üveggyár gyártja Lindavában, amely megfelel a törvény által előírt összes biztonsági előírásnak (Az urán üveg hatásainak értékelése PDF). Az uránüveg manapság újra nagyon népszerű, és például az iparművészetben is használják.

Hol lesz a legjobb helyen a Somavedic?

Az ideális hely a lakás közepén, vagy egyszintes ház esetén a földszinten van. Néha a Somavedic „megmondja magától”, vagy inkább az ember intuitíve megérzi, hova kell helyezze. Kezdetben (az első héten) nem javasoljuk, hogy a készüléket az ágy alá vagy attól egy méternél kisebb távolságra helyezzük. Elalvási nehézségek léphetnek fel.

Mi történik a készülékkel öt év használat után?

A 2015-től gyártott készülékek esetében öt év garancia van a működőképességre és a hatékonyságra. Ha az összes LED világít, a Somavedic készülék ezután is 100%-ban működik. A várható élettartama 7-10 év. Ha az ügyfél érdeklődik, a készülék bármikor elküldhető a gyártónak ellenőrzésre és tesztelésre.

Nem túl magas a készülék ára?

Termékeink minősége alapvető fontosságú számunkra, ezért megfelelő erőforrásokat fordítunk a gyártásukra. A Somavedic készülékek teljes egészében kézzel készülnek Csehországban, többségük kézzel fúvott üvegből készül. Jelentős beruházás volt a hosszú távú fejlesztés és kutatás itthon és külföldön, majd a nemzetközi tanúsítványok megszerzése. A vállalatunk további kiadásai voltak – amelyek a termékek árában tükröződnek – a munkaerőköltségek, a logisztikai szolgáltatások költségei és az adók is jelentős költségtételt jelentenek. Az ár már tartalmazza az 5 évre kiterjesztett garanciát is.

A forralás nem rontja az „atlanti” víz minőségét?

Sajnos az „atlanti” víz szerkezete a forralással megváltozik, ezért jobb, ha először felforralja a vizet (tea, kávé stb.), majd 5 percig hagyja, hogy az Atlantic, az Uran, az Amber vagy a Gold kezelje.

A Somavedic a térben vagy a testben esetleg mindkettőben elpusztítja a vírusokat, a baktériumokat és a parazitákat?

A Somavedic az emberi szervezetet sejtszinten, azaz a testben védi.