Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Gustav Bláhá véleménye a Medic Amber, a Rubín és a Kobalt modellekről

Minden Somavedic fantasztikus. Nemcsak azért, amiért készültek, hanem mert a fejünkre is hatnak. Ami manapság történik, valóban megterhelő, de ezek a varázslatos fényű srácok (a Cobalt, a Ruby és az Amber) valószínűleg egyenesbe hozták a gondolkodásunkat.

Mindent átlátással és abszolút nyugalommal kezelünk. Igaz, hogy a stressz, a káosz és az idegesség semmiképpen sem segít rajtunk. Ezt már korábban is említettem. Amin én évek óta dolgozom, azt a srácoknak sikerült legalább megduplázniuk egy év alatt. Megvan a Kobalt, a Rubin és újabban az Amber is. (Volt Uranom is, de azt odaadtam a lányomnak, mert szerettem volna egy Ambert.) Csodálatos, és örülök, hogy amit már régóta tudtam, azt most valóra váltottam.

Szintén nagy köszönet Kovářová asszonynak a prágai Vinorától. Mindenhez van érzéke és szabadidejétől függetlenül mindenkinek tud tanácsot adni. Köszönöm, hogy irányt mutatott.

Gustav

Kapcsolódó modellek

 • Amber
  Normál ár
  €1.994
  Akciós ár
  €1.994
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  A Somavedic Amber a legújabb modellünk, amely négyszer erősebb, mint a legkelendőbb Uran. Bármilyen térterheléssel megbirkózik, különösen erős EMF esetén is. A vízharmonizáció is magától értetődő.