Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Teal Swan: Tapasztalatok a Medic Amber és a Titanium Pyramid modellel

„Globálisan elismert természetfeletti érzékeléssel és különleges képességekkel megáldott spirituális vezetőként állandóan csalódom az „energiaeszközök” reklámjaiban, hiszen ezek a placebo hatáson kívül semmire sem képesek. Ami még szomorúbb, hogy sokan – mivel nem látják az energiamezőket – vállalják a kockázatot, és bedőlnek a csalóka trükknek. Ezért olyan lenyűgöző számomra a Somavedic. Ezek az eszközök valóban azt teszik, amit mondanak. Jólétet teremtenek és fenntartanak. Ha ki kellene választanom azokat a dolgokat, amelyek a legnagyobb benyomást tettek rám, ezek volnának:

1. Méregtelenítik és tisztítják a testet. Négy napon belül, miután az egyik készülék a hálószobámban volt, és mellette aludtam, észrevettem, hogy a testem megszabadult a szabad gyököktől, baktériumoktól, parazitáktól és kémiai mérgezéstől. Izzadtam és gyakran jártam vécére, de minden alkalommal megtisztultnak éreztem magam.

2. Az általam leggyakrabban használt készüléknek (Medic Amber) majdnem 200 láb átmérőjű (legalább 30 méter) energiamezője van. Így a ház több helyiségére is pozitív hatással van. És a pozitív frekvenciája uralja a helyiséget, így az tele van magas frekvenciájú energiamezővel. A háziállataim több időt töltenek vele egy szobában, mint a ház bármelyik másik szobájában.

3. Semlegesíti a frekvenciákat és a jeleket. Nekem, mint (extra) érzékeny embernek a nagy probléma az éjszakai alvás. Soha nem felejtem el azt az éjszakát, amikor az ágyban feküdtem, és nem tudtam kizárni egy futball közvetítés hallgatását egy olyan rádiófrekvencián, ami valahogy áthaladt a szobán, ahol voltam. Befogadom ezeket a frekvenciákat, amelyekkel a legtöbb ember együtt él, és amelyek hatással vannak rá, de nem látom vagy érzem. A Somavedic készülék megakadályozza, hogy a legtöbb ilyen frekvenciát egyáltalán érzékeljem.

4. Ezeket a készülékeket az ivóvízhez és az ételhez használom. Gyönyörű koherencia-mintázatot (strukturált vizet) hoz létre a vízben és az ételben, és észrevettem, hogy nemcsak a felszívódást és az emésztést javítja, hanem az evés és ivás általános élményét is. Az élelmiszer és a víz, amely kölcsönhatásba lép ezekkel a készülékekkel, egészséget teremt.

Používám také titanovou pyramidu. Pokud bych shrnula energii titÉn is használom a titán piramist. Ha össze kellene foglalnom a titán energiáját, akkor az az életerő lenne. A titán energia, energia, energia! Egészséget, gyógyulást, de elsősorban regenerációt teremt. A tapasztalataim szerint drámai hatással van a sejtek oxigénellátására, ami nagyon fontos a szervezet gyógyító képességéhez. Emellett „stabil szívet” hoz létre, ami azt jelenti, hogy fizikai és érzelmi szinten is stabilitást teremt.

s/p>

 

TEAL

 


tealswan.cz / tealswan.com

Kapcsolódó modellek

 • Amber
  Normál ár
  €1.994
  Akciós ár
  €1.994
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  A Somavedic Amber a legújabb modellünk, amely négyszer erősebb, mint a legkelendőbb Uran. Bármilyen térterheléssel megbirkózik, különösen erős EMF esetén is. A vízharmonizáció is magától értetődő.