Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Alejandro: Lyme-kór és immunitás a Somavedic-kel

„Nemrég kezdtem használni a Somavedic-et, és észrevettem, hogy mennyire különbözik az otthonom, az autóm és az irodám egymástól. Arra használom, hogy harmonizáljam a tiszta vizünk textúráját, és hogy enyhítsem a szomszédságunkban lévő wifi adók és mobiltelefon antennák okozta stresszt. Ez a termék csodálatos és igazán hasznos, mivel mi és sokan számos betegséggel és egyensúlyhiánnyal küzdünk.

Nálam 2012-ben Lyme-kórt diagnosztizáltak, és úgy érzem, hogy ez a termék képes volt segíteni a gyógyulási folyamatom felgyorsításában. Tudatosítani kell, hogy ez nem csodaszer, hanem egy hatékony eszköz, amelyet a megfelelő táplálkozással és ásványi anyagokkal, napfénnyel, földeléssel, meditációval/gyakorlással, szeretetteljes kapcsolatokkal és annak alapvető megértésével válik a hasznunkra, hogyan károsíthatja az EMF az immunrendszert. A többi lehetővé teszi a velünk született bölcsességnek - amit mi mindannyian belül hordozunk, hogy átvezessen minket az élő gyógyuláson. A Somavedic-et a hangterápiához és testtel végzett munkához is használom.

Rendkívül hálás vagyok a feltalálónak, Ivannak és Jurajnak azért, hogy felajánlották ezt az értékes fénykorongot, és mindazoknak, akik részt vesznek a gyártásában és az összeszerelésében.

 

Alejandro és családja

SoundHealer, Florida

Kapcsolódó modellek

 • Uran
  Normál ár
  €680
  Akciós ár
  €680
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  Az Uran cégünk zászlóshajója. Ez egy sokoldalú modell, amely képes kezelni a teret és a vizet gyakorlatilag bárhol. A tulajdonságai miatt nagyon gyorsan a legkelendőbb modellé vált.