Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Michaela Malcherová véleménye a Medic Uran modellről

Körülbelül háromnegyed éve van meg a Somavedic. Akkor vettem, amikor gyakran szenvedtem szorongástól, nem tudtam ellazulni és nehezen aludtam. Még csak rövid ideje éltem az új panellakásomban, de nem éreztem jól magam. Ráadásul valahányszor bekapcsoltam a telefonomat, legalább hat másik Wi-Fi hálózatra csatlakozást ajánlott fel, amelyek a lakásomon keresztül áramlottak.

Bár nem nagyon hittem a Somavedic-ben, nem vagyok az a fajta ember, aki képes érzékelni az energiákat, így be kell vallanom, hogy egy idő után elkezdtem belső megkönnyebbülést érezni, a szorongás már nem jelentkezik, jól alszom, és a lakásom a belső béke és a lelki jólét otthona lett.

Az Uran csak a lakásomban van, nem viszem sehova. De gyakran a munkahelyem vagy rokonlátogatás után, ahol feszültséget és nyugtalanságot éltem át, alig várom, hogy újra belépjek a lakásomba, a béke oázisába. És még egy apró megfigyelés. Eleinte nem volt jó a kapcsolatom a szomszédaimmal, de mióta az Uran megvan, úgy érzem, hogy sokkal kedvesebbek a körülöttem élők :-)

Michaela Malcherová

Kapcsolódó modellek

 • Uran
  Normál ár
  €680
  Akciós ár
  €680
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  Az Uran cégünk zászlóshajója. Ez egy sokoldalú modell, amely képes kezelni a teret és a vizet gyakorlatilag bárhol. A tulajdonságai miatt nagyon gyorsan a legkelendőbb modellé vált.