Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Lenka Vostřelová véleménye a Medic Uran, Rubín és a Kobalt modellekről

Szép napot kívánok mindenkinek, aki testi egyensúlyra és lelki jólétre vágyik. Öt hónappal ezelőtt kimerült, kiegyensúlyozatlan és életöröm nélküli voltam. Ezért úgy döntöttem, hogy megvásárolom a Somavedic Medic Urant. A bekapcsolását követően csodálatos energiát, bizsergést éreztem a végtagjaimban és a harmadik szememben. Elámultam a színek szépségén és a csodálatos ragyogásán is. A csapvíz íze is óriási meglepetést okozott, miután megismertem családom új „tagját”.

Korábban nem tudtam rávenni magam, hogy elég vizet igyak, most már alig várom minden kortyot. Tényleg friss és finom. A szervezetem méregtelenítése elég könnyen ment, és a mentális közérzetem lassan napról napra javult. Amikor éreztem ennek a felbecsülhetetlen értékű társamnak a hatását, úgy döntöttem, megvásárolom a Medic Ruby és a Medic Cobalt készülékeket is. A nyugtató és harmonizáló energiák és színek szavakkal leírhatatlanok.

Kevesebb mint öt hónap elteltével úgy érzem magam, mintha új emberként születtem volna újra. Sokkal kiegyensúlyozottabb és pozitívabb vagyok, mint korábban, kezdem fenntartások nélkül elfogadni az életet olyannak, amilyen, képes vagyok jobban szeretni magamat és másokat is. Sokkal több energiám is van, sőt, még a bőröm kinézetén is észrevettem javulást, a ráncok csökkenését, ami persze szép kis ráadás. :-)

Szívből köszönöm Rybjansky úrnak és az egész Somavedic-csapatnak felbecsülhetetlen értékű munkájukat, és kívánom mindenkinek, hogy engedje meg magának, hogy megtapasztalja azokat a csodákat, amelyeket ezek a csodálatos ragyogó „lények” hoznak az életünkbe.

Lenka

Kapcsolódó modellek

 • Uran
  Normál ár
  €680
  Akciós ár
  €680
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
  Az Uran cégünk zászlóshajója. Ez egy sokoldalú modell, amely képes kezelni a teret és a vizet gyakorlatilag bárhol. A tulajdonságai miatt nagyon gyorsan a legkelendőbb modellé vált.