Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Strukturált víz

Strukturált víz

A mechanikusan szűrt, vegyileg kezelt, különböző szennyeződésekkel és toxinokkal szennyezett víz a vízvezetékben mérgező hatású és magas ösztrogénszintet mutat. Szerkezete megváltozott, így a víz elveszíti gyógyító tulajdonságainak egy részét. A tudomány azonban azt mondja, hogy a víz struktúrája fontosabb, mint a kémiai összetétele. Különbség van a „kaotikus”, vagyis strukturálatlan víz és a forrásokban található strukturált (hexagonális) víz között.

image 7

Dr. Gerald Pollack, a Washingtoni Egyetem munkatársa a strukturált víz egyik vezető szakértője. Több mint egy évtizede tanulmányozza a vizet és a vízkezelési technológiát. Úgy véli, hogy a vizet jelentősen befolyásolja a természetes forrásokból származó fény és hő. Ezek megváltoztatják az általunk megivott és a szervezetünkben tárolt víz molekuláris összetételét.

A strukturált víz optimális pH-értékkel rendelkezhet, ami elengedhetetlen az egészséghez, és egy olyan speciális forrás, amely abban segít, hogy maximálisan hidratált állapotban tartsuk magunkat. A víznek és a hidratációnak a szervezetben betöltött számos szerepe miatt a strukturált víz jótékony hatásúnak tekinthető.

A strukturált vízzel kapcsolatos hiedelem az, hogy még a szervezetbe és a sejtekbe való bejutása után is képes megváltoztatni a szerkezetét bizonyos energiaforrások hatására. A víz szerkezetét megváltoztatni képes források a hő (a naptól, a földtől, a sugárzó hőtől vagy az izommelegítőktől), az infravörös fény vagy akár az emberi érintés.

A víz szerkezetét módosító modellek

 • Vedic
  Vedic Új
  Normál ár
  €783
  Akciós ár
  €783
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott
 • Amber
  Amber
  Normál ár
  €1.994
  Akciós ár
  €1.994
  Normál ár
  Egységár
  per 
  Elfogyott