Kosár

Az Ön kosara üres

Adja hozzá a somavedic-et, és javítson az életminőségén :)

A vásárlás folytatása

Somavedic ünnepli 13. évfordulóját! Szerezzen 13% kedvezményt minden termékre a BDAY13 kóddal! Tekintse meg termékeinket.

Az áru visszaadása indoklás nélkül

A Somavedic készülékeket a vásárlástól számított 60 napon belül visszaküldheti. Ha a vásárlás óta több mint 60 nap telt el, sajnos a pénzvisszatérítés nem lehetséges. A visszaküldött termék szállítási költsége a vásárlót terheli, a szállítási költség nem visszatéríthető.

A teljes pénzvisszafizetéshez a vásárlás napjától számított 60 naptári napon belül egy teljesen működőképes Somavedic készüléket kell visszaküldenie nekünk, vagy az eredeti csomagolásban, vagy pedig olyan kiegészítő csomagolásban, amely megfelelő védelmet nyújt a sérülés vagy megsemmisülés ellen.

A Somavedic Gold, Portable, Button, Karafa, Medál, Szabad gyök-teszter és kristály Piramis nem tartozik a 60 napos pénzvisszafizetési garancia hatálya alá.

Ha a Somavedic készüléket a megadott határidőn belül rendben megkapjuk, 48 órán belül visszautaljuk a készülék árát a bankszámlájára.

Somavedic készülék cseréje:

A Somavedic készülékeket csak akkor cseréljük ki, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha sérülésmentes készülékét másik modellre szeretné cserélni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a következő címen: info@somavedic.hu

A Somavedic készülék visszaküldési címe:

Somavedic Technologies s.r.o.
Třebenická 222/1
Lovosice 410 02

Kérjük, jelölje meg a csomagot: „Visszaküldött termék” felirattal és borítékban adja meg elérhetőségeit, illetve mellékelje a számlát is.

Ajánlás:

Mielőtt úgy dönt, hogy visszaküldi Somavedic készüléket, javasoljuk, hogy vegye igénybe az ingyenes konzultációt ügyfélszolgálati vonalunkon.